ComTech AB startades år 2001 med en inriktning på kullager, tätningar, o-ringar och gummistålbrickor. Vi har de flesta av våra kunder i Norden men har även kunder i land som Danmark, Norge, Finland, Italien, Tyskland, Frankrike, Polen, Tjeckien, Estland och USA.

Vi lagerför ett stort sortiment av standarddimensioner men har även stor hjälp av våra leverantörers duktiga tekniker för att ta fram kundanpassade produkter och applikationslösningar. Vår styrka är vår flexibilitet i kombination med bra kvalité till ett väldigt bra pris. Alla våra leverantörer är ISO godkända och våra produkter har sedan flera år tillbaka, levererats både till inbyggare, fordonsindustrin och till eftermarknaden via rikstäckande återförsäljare både i Sverige och Europa.

Idag består vårt sortiment av Kullager, Rullager, Glidlager, Radialtätningar, Gummistålbrickor, O-ringar, Svängkranslager, Hydraulik- och pneumatiktätningar, Vågbrickor, Plana brickor, Packningar, Formgjutna detaljer, Plåtdetaljer samt Låsmuttrar och brickor.

Ingen affär är för liten eller för stor för att vi ska ta oss an den och erbjuda vår bästa support.